Producent
Cena
-
od
do
Przechowywanie, składowanie, przygotowanie do sprzedaży
Użycie EmFarma™ ogranicza zagrożenie chorobami przechowalniczymi, szczególnie pleśniami, ułatwia utrzymanie w dobrej kondycji magazynowanych płodów, ogranicza nadmiar wilgoci.
Zabezpieczanie materiału szkółkarskiego w chłodniach. Przygotowanie do składowania poprzez zamoczenie pęczków drzewek i krzewów w 2% roztworze EmFarma™. Oprysk chłodni, przechowalni 10% roztworem EmFarma™. W trakcie składowania zamgławianie 20 – 50% roztworem EmFarma™ (20 L EmFarma™/1000m²).
Zabezpieczanie przechowywanych w przechowalniach bulw ziemniaczanych, warzyw korzeniowych, kapustnych, cebuli itp. przez oprysk 10% roztworem EmFarma™.
Biologizacja przechowalni, chłodni, opakowań z tworzyw i z drewna przez oprysk 20-30% roztworem z dodatkiem mydła mikroorganicznego (20ml/10 L roztworu).
Zabezpieczanie nasion zbóż na pryzmach, w zbiornikach przed pleśniami, nadmiarem wilgoci – poprzez oprysk 0,5 - 1 L/tonę zboża.
Mycie przygotowywanych do sprzedaży warzyw i owoców w 1% roztworze EmFarma™.