
Melasa z trzciny cukrowej 1L
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Melasa z trzciny cukrowej to produkt pochodzący z upraw ekologicznych, kontrolowanych zgodnie z przepisami ekologicznymi UE, masa barwy brązowej do czarnej, podobna do syropu z częściowo wykrystalizowanymi resztkami cukru. Jest ona pożywką do aktywacji mikroorganizmów z grupy SCD ProBio Original i innych procesów fermentacyjnych przy samodzielnym namnażaniu.
Najprostszą formą roboczą mikroorganizmów samodzielnie namnażanych jest Ema1 – preparat, który każdy zainteresowany użytkownik może samodzielnie namnożyć na własne potrzeby, na podstawie instrukcji ProBiotics™ Polska z wykorzystaniem Melasy z trzciny cukrowej.
Wskazania:
Magazynować w możliwie chłodnym miejscu, w temperaturze 10-18°C. W przypadku gdy melasę trudno jest wylać z pojemnika, należy ją podgrzać wstawiając do naczynia z ciepłą wodą.
Melasa z trzciny cukrowej:
Certyfikowana przez OkoP Zertifizierungs GmbH, posiada certyfikat produktu ekologicznego.
Aby uzyskać informacje dotyczące samodzielnego namnażania skontaktuj się ze specjalistą do spraw probiotechnologii
Bezpieczeństwo
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

